Hout

Het kwalitatief hoogwaardige hout dat wij verwerken, is afkomstig van gecertificeerde leveranciers en komt uit Europa en Amerika. Daarom hebben onze houten producten een zeer hoog afwerkingsniveau en een authentieke uitstraling. De houtsoorten uit de bert plantagie collectie bestaan uit eiken, noten, kersen, (kern)essen en (kern)beuken. Al deze houtsoorten kunnen afgewerkt worden met blanke olie of -lak. Ons eiken- en noten hout is leverbaar in een premium en een noestige kwaliteit. De noestige kwaliteit is wat robuuster (en prijsgunstiger) dan de premium versie. Houdt u van gekleurd hout? Diverse bert plantagie houtsoorten kunnen niet alleen uitgevoerd worden in blanke olie en lak, maar ook voorzien worden van een aantal beitskleuren. Deze beitskleuren worden afgedekt met lak of olie.

Tafelbladen van hout kunnen en mogen product- en materiaalspecifieke eigenschappen bevatten. In het geval van tafelbladen houdt dit in dat ten minste de ene zijde van het tafelblad geschikt moet zijn voor toepassing op het meubel, maar dat de andere zijde natuurlijke kenmerken alsook kleine beschadigingen of afdrukken van de verwerking zoals stickerresten, afdrukken van inkt of productiesporen mag en kan bevatten. Indien de afwerking van het bewuste tafelblad zich daarvoor leent, dient het tafelblad omgedraaid te worden om de goede en/of beste zijde toe te passen voor gebruik op het meubel.

Voorkom kringen, krassen en beschadigingen door voorwerpen die op het blad geplaatst worden. Deze vlekken en beschadigingen zijn uitdrukkelijk uitgesloten van garantie. Voorzie vazen, glazen, bekers, pannen en dergelijke van vilt of plaats deze op onderzetters.

Voor een uitgebreide specificatie van de bert plantagie houtsoorten, materiaaleigenschappen en onderhoudsadviezen verwijzen wij u graag naar http://bertplantagie.nl/onderhoud/hout/