Hoogglans en Zijdeglans

Geef uw meubel een echte design uitstraling door de toepassing van lak. Alle bert plantagie kasten en bijzettafels zijn naast hout, ook in lak verkrijgbaar. Uw meubel wordt voorzien van een strakke laklaag en u bepaalt of de finish mat (zijdeglans) of glanzend (hoogglans) moet zijn. Als liefhebber van meubels in de lak doet u er goed aan zich te realiseren dat deze producten wel iets gevoeliger zijn voor krassen en beschadigingen. Ook kan de lakkleur in beperkte mate afwijken van de staal die u heeft gezien. Dit komt doordat een klein (vaak papieren) kleurmonster niet 100% representatief is voor een groter oppervlak, met name doordat de glansgraad invloed heeft op de perceptie van kleur.

De gelakte bert plantagie meubels kunnen uitgevoerd worden in alle kleuren uit de Sikkens 4041 waaier én de standaard bert plantagie RAL kleuren. Alle lakken die wij gebruiken zijn watergedragen lakken en daardoor milieuvriendelijk.

Voor een uitgebreide specificatie van bert plantagie hoogglans en zijdeglans, materiaaleigenschappen en onderhoudsadviezen verwijzen wij u graag naar http://bertplantagie.nl/onderhoud/hoogglans-en-zijdeglans/